Besøksadresse:

post@sauarfriskole.no

Se kart

Visdom, Vennskap, Verdier En kristen privat grunnskole i Telemark

I slutten av august dro ungdomstrinnet til Litauen.

Der besøkte de et barnehjem, hvor de delte ut klær, sykler og utstyr som var samlet inn i løpet av våren. De besøkte også et gammelt KGB fengsel og fikk omvisning der. En minnerik tur på alle måter.

I oktober reiste 7 elever + to voksne til Jerez i Spania for å gå på spansk språkkurs i 14 dager.

Vi hadde en veldig fin opplevelse og lærte mye spansk

Mens elevene som har spansk dro til Spania, reiste elevene som har engelsk til England. De opplevde London både med buss og båt. De gikk rundt på teknisk museum og dro ned til kysten og besøkte et bilmuseum. Bildet er fra Windsor Castle.

I august klatret mellomtrinnet og ungdomsskolen opp til toppen av Gaustatoppen. Det var en flott dag og nydelig utsikt. Småskolen var på sykkeltur.

7 klassinger fra alle SDA skolene i Norge fikk oppleve dyr på nært hold i fantastiske naturlige omgivelser på Langedrag naturpark I oktober.